Vier Locaties - ww50jaar

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Feest3Daagse! in Culemborg - dé Fair Trade gemeente van Nederland.
dinsdag 24 september, woensdag 25 september en donderdag 26 september.

Op 4 locaties in Culemborg Fair Plaza, Centrum Mondiaal, Barbosa de Brasil en Eerlijk & Bijzonder wordt een leuk programma geboden.

 • verhalen uit het veld,
   • inkopen voor genodigden tegen de inkoopprijzen,
     • leuke jubileum aanbiedingen,
       • dagelijks een verloting met leuke prijzen
         • workshops

Fair Plaza: nu een andere organisatieopzet

Inmiddels is hiervoor een Platform Exposanten opgericht die de belangen van de exposanten binnen Fair Plaza om een gezamenlijk sterk aanbod te kunnen blijven bieden, behartigd.
Naast de 27 exposanten komen er nu al aanmeldingen van nieuwe exposanten bij en focussen we ons op de toekomst.
Dit is niet alleen goed nieuws voor inkopers maar ook vooral voor al onze producenten die via ons een toegang hebben tot de markt en daarmee hun positie kunnen versterken. Ook voor hen is het belangrijk dat wij als importeurs in de duurzame handel samenwerken, gericht op de toekomst en bereid zijn nieuwe ontwikkelingen te omarmen.

FairPlaza is sterk doordat er samengewerkt wordt.
Elke exposant heeft een eigen kracht en door deze verschillende krachten te bundelen, ontstaat een breed assortiment aan producten die fair trade en duurzaam ontwikkeld zijn.
Elke exposant is gespecialiseerd in een eigen ‘product’. De exposant van woonaccessoires verkoopt niet alleen fair trade producten, maar weet er ook het verhaal achter

Mondiaal Inkoopcentrum in Culemborg

Tijdens het winkelen kunt u genieten van de gastvrijheid bij Mondiaal met een heerlijk kopje koffie of een kom soep.
Schuif aan bij de grote boomstamtafel en maak een praatje met collega inkopers. Bij Mondiaal vindt u de producten van alle importeurs: Afar Bags, Ecostory, Mooi Vilt, Nepalaya, Sarana, Sawahasa, Zimba-Arts en 2 Mothers.

De producten bij Mondiaal hebben allemaal hun eigen verhaal. Deze verhalen worden gedeeld met u, de ondernemer. Zodat uw assortiment uit kunt breiden met eerlijke producten met een bewezen fair trade achtergrond.

Klanttevredenheid staat bij Mondiaal hoog in het vaandel. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, of op zoek zijn naar een speciaal artikel dan kunt u terecht bij onze klantenservice.
Eerlijk & Bijzonder: 1 september 2019 van start!

Het initiatief om te komen tot een dynamisch en vernieuwend verkoopcentrum onder de vlag van ‘Eerlijk & Bijzonder’ is gelukt.
Op 1 september 2019 openen we de deuren aan de Plantijnweg 12, 4104 BB te Culemborg.

Het nieuwe verkoopcentrum zal de ondernemingen Sjaal met verhaal, Twinning Company en Gone Arty onder één dak huisvesten. Begin 2020 voegen we daar het nieuwe label ‘Something Good’ aan toe dat een eigen productlijn uit India zal gaan voeren en LAB eco paint.

De naam zegt het al: ‘Eerlijk & Bijzonder’ betekent dat wij een modern, verjongd en vernieuwend aanbod willen bieden dat gekenmerkt wordt door een eerlijke prijs voor de producent volgens de principes van fair trade, maar tegelijkertijd bijzonder van karakter is. Bijzonder vanwege een moderne, trendy productlijn die goed aansluit bij de marktvraag in Europa. Wij zijn ervan overtuigd dat de consument op zoek is naar een mooi aanbod van ‘gifts and living’ producten die een verhaal hebben, duurzaam zijn geproduceerd en de maker voorzien van bestaanszekerheid.
Barbosa Fair Trade

Wij vinden we dat de dingen die ons leven mooier maken, ook het leven
van de makers ervan mooier moet maken. Wij werken met producenten in Latijns-Amerika,
Azië en Afrika en kopen fair trade producten persoonlijk in bij hun.
 
50 jaar Wereldwinkels
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu